Tərkibi:
2 ədəd kartof
1 toyuq döş əti
2 şirin qaşığı koru
2 yemək qaşığı çörək qırıntıları
2 yemək qaşığı un
1 ədəd yumurta
2 yemək qaşığı soyuq su
duz
qara bibər
duru yağ
Hazırlanması:
Kartofları qaynadıb əzərək püre halına gətirdikdən sonra soyumağa buraxın. Toyuq ətini qaynadıb soyuduqdan sonra didikleyin. Bir kasada un, duz və qara bibəri qarışdırıb ayrı bir qabda yumurta və suyu çırpın. Düz bir qaba galeta ununu alın. Kartof, köri, çörək qırıntıları və toyuq ətlərini qarışdırıb yoğurun. Xəmirdən qoz böyüklüyündə parçalar qopardıb forma verin. Əvvəl una sonra yumurtaya daha sonrada çörək qırıntılarına bulayaraq yağda qızardıb isti yada ilıq xidmət edin.
Mənbə: Dadlı.az
 
                 
         Fıstıq əzməli donat
        
        Fıstıq əzməli donat 
     Biryani
        
        Biryani
     Fatayer
        
        Fatayer
     Rumeli salatı
        
        Rumeli salatı
     Narlı və badamlı quzu əti
        
        Narlı və badamlı quzu əti 
     Tərəvəzli cheesecake
        
        Tərəvəzli cheesecake 
     Pomidorlu stromboli resepti
        
        Pomidorlu stromboli resepti
     Ratatouille resepti
        
        Ratatouille resepti
     
                 
                     
            