Tantuni

Tantuni

Tərkibi: 1 kq. quzu əti, 1 soğan,4 bibər, 4 pomidor, duru yağ, duz, qara bibər, qırmızı bibər (pul bibər), kimyon. Servis üçün: Lavaş, qarışıq göyərti. Hazırlanması: 1 kq. quzu ətini kub şəkilində doğrayın. Doğradıqdan sonra tavaya duru yağ tökün. Üzərinə 1 kq. quzu ətini əlavə edin. Ətlər sulanıb suyunu çəkəcək. Ətlər suyunu çəkənə qədər bişirməyə davam edin. 1 ədəd soğanı və göyərtini doğrayın (yemək üçün doğradığınız kimi). 4 ədəd pomidoru kub şəkilində və 4 ədəd bibəri isə normal şəkildə doğrayın. Lavaş çörəyini içinə tantuni ətini, ətin üzərinə isə soğan pomidor bibər əlavə edin. Üzərinə duz, qara bibər qırmızı bibər əlavə edib lavaşı sarın.

Bu kateqoriya üzrə digər xəbərlər